* Pr. ændring i menuer koster 10 kr. ekstra..
NIGIRI
Nigiri er små klumper af ris hvorpå der lægges skiver af enten rå fisk, kæmperejer eller andre skaldyr.
GUNKAN
Gunkan er en særlig type sushi: En oval risklump, der har en stribe af agurk omkring sin omkreds.
HOSOMAKI
Små makisushi med en diameter på ca. 2 cm og indeholder typisk kun en slags fyld.
FUTOMAKI
Store makisushi med en diameter på ca. 4 cm og med 2-3 slags fyld.
Uramaki - også kaldet inside out maki har nori (tangen) på indersiden af risene og 2 eller flere slags fyld.
Kaburi maki er en uramak, som får lagt et lag af fisk oven på toppen, hvilket gør den mere dekorativ.
Sashimi - er en japansk madret af små bidder eller tynde skriver råt kød; især fisk. Det serveres med fx. kinaradise, wasabi, syltet ungefær og soya.
Der er ingen varer i din kurv |